Boek 'Ins en outs van Jazzharmonie'

Boek 'Ins en outs van Jazzharmonie'

 ‘Ins en outs van Jazzharmonie’ geeft een overzicht van de artikelen over jazzharmonie die Leon Lhoëst sinds het begin van het tijdschrift Jazzmozaïek schreef. De weerslag van zijn jarenlange expertise als docent, muzikant, arrangeur en componist vinden we terug in dit boek.


 

 

 ‘Ins en outs van Jazzharmonie’ geeft een overzicht van de artikelen over jazzharmonie die Leon Lhoëst sinds het begin van het tijdschrift Jazzmozaïek schreef. De weerslag van zijn jarenlange expertise als docent, muzikant, arrangeur en componist vinden we terug in dit boek. Begrijpbaar, goed geschreven en doorspekt met praktische voorbeelden.

 

Dit boek is toegankelijk voor alle muzikanten en geïnteresseerden in de wondere wereld van de jazz. Het is opgevat als een verzameling van op zichzelf staande artikels over verschillende topics in jazzharmonie. Ze kunnen afzonderlijk gelezen worden. Hierdoor kan dit boek als een naslagwerk gebruikt worden door iedereen die wil kennismaken of zich verdiepen in de improvisatorische en harmonische aspecten van de jazzmuziek.

 

‘Ins en outs van Jazzharmonie’ is een uitgave van Muziekmozaïek vzw.
Het boek kost 22,5€ en kan besteld worden via info@muzmoz.be