Groepen en individuele muzikanten gezocht voor Zennefolkfeest

Groepen en individuele muzikanten gezocht voor Zennefolkfeest

Op donderdag 1 mei 2014 (feestdag) vindt op het grondgebied van Halle, rond het water de startdag van het Feest van de Folk plaats onder andere i.s.m de Stad Halle, cultuurcentrum 't Vondel, Toerisme Halle, Pasar en Kanaaltochten. We gaan iedereen die tijdens die dag deelneemt aan de picknick, de vaartochten, kanotochten, wandelingen,.... trakteren op folkmuziek. Voor deze optredens (onversterkt, in openlucht en vaak aan de kant van het water!) zijn we op zoek naar allerlei folk-, volksmuziekgroepen en aanverwante genres om die dag onbezoldigd op te treden tussen 10u en 18u. Maar ook individuele muzikanten die maar enkele liedjes spelen zijn meer dan welkom.


Tijdens de startdag voor het Feest van de Folk op donderdag 1 mei 2014 in Halle wil Muziekmozaïek folk onder het volk brengen. Dat gebeurt aan de hand van allerlei folky optredens op een aantal vooraf bepaalde plaatsen in en rond de Zenne van Halle tot Buizingen, aan het kanaal in Halle (en op de boot), ... en allemaal in de omgeving van Halle. Wil je graag meedoen, laat dit dan spoedig en voor half januari 2014 weten op ilse.coppieters@muzmoz.be  en laat meteen ook weten waar we muziek van jouw groep kunnen beluisteren.

Om dit evenement in de kijker te plaatsen zoeken we ook een groep die in het centrum van Halle wil spelen op zondagnamiddag 27 april 2014 in het kader van Erfgoeddag en ter promotie van het Feest van de Folk. Voor zaterdag 19 april zoeken we ook een groepje om in de voormiddag te spelen tijdens de wekelijkse markt in Halle. Laat in jouw mail dus duidelijk weten voor welke datum je je wil opgeven.

Na een korte selectieprocedure laten we jou eind januari 2014 weten of je kan meedoen met Folk in Halle. Muziekmozaïek kan geen vergoeding geven aan de muzikanten die optreden, maar jullie krijgen de mogelijkheid om iets te drinken en verplaatsingen worden vergoed.

 

Het Feest van de Folk is een jaarlijks festijn van 25 april tot 4 mei, waarin folk in al zijn aspecten en vormen in de kijker wordt geplaatst. Muziekmoaïek spoort organistoren en groepen aan om in die periode activiteiten te organiseren. Het feest wordt ieder jaar in de kijker geplaatst met een startdag, deze keer dus in Vlaams-Brabant. 


Klik hier voor meer informatie over het Feest van de Folk.

 
Gerealiseerd dankzij :