Nieuw: Folk magazine

Nieuw: Folk magazine

Sinds woensdag 12 december 2012 kun je het vernieuwde tijdschrift met de titel Folk en ondertitel Muziek met Traditie bewonderen. In dit eerste nummer is er plaats voor een debat over folk vandaag en morgen, waar een aantal muzikanten, organisatoren en mensen uit de media aan deelnamen. Daarnaast interviewden we Rémi Decker, Susana Seivane en Hot Griselda. Pionier Lief Verbeeck vertelt haar verhaal en we ontdekken de folky kant van acteur Lucas Van den Eynde. We gingen een kijkje nemen in de N9 in Eeklo, een pak binnen- en buitenlandse cd’s  worden onder de loep genomen en we vertellen wat de andere media over folk brachten. Kortom een nummer om niet te missen.


MEt Folk is er niet alleen een nieuwe titel op de cover, ook de layout frissen we op en naar inhoud toe willen we nog meer aan jullie verwachtingen voldoen.  

Folky Towers, Vliegend Blad, Zot van Folk, Vlaamsewereldnoot, Folk Kolf, TrOEF! magazine (Traditioneel, Ongeremd & Educatief Folkmagazine), gefolkt, folk van voor, ... het zijn maar enkele van de 129 suggesties die we doorgestuurd kregen als titel voor ons nieuwe tijdschrift. Opvallend was dat in 103 van de 129 voorstellen het woord folk in de titel verwerkt was. Dit was dan ook een signaal naar de redactie toe om te kiezen voor de meest duidelijke en korte titel voor het vernieuwde tijdschrift: Folk.

 

Heb je nog geen abonnement op ons tijdschrift, breng dit dan spoedig in orde via info@muzmoz.be of via 02 532 28 38. Een jaarabonnement op ons tijdschrift kost slechts € 15 (België).